(Geguritan) Masker

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Barang cilik mung sepele. Yen ora dinggo dadi gawe.

Ora kaya- kayaa

Barang cilik mung sepele

Yen ora dinggo dadi gawe

Kabeh uwong bakal nyaruwe

            O masker

            Kok kaya ngene dadine

            Ing suwening suwe

            Ndonya tansaya rame

Kana kene

Warung Pasar toko malah super market

Kang rame nawakake masker

Sliramu dadi barang pengaji

Suharti, S.Pd

Suharti, S.Pd

Guru SMP N 2 Imogiri Bantul