Ora kaya- kayaa

Barang cilik mung sepele

Yen ora dinggo dadi gawe

Kabeh uwong bakal nyaruwe

            O masker

            Kok kaya ngene dadine

            Ing suwening suwe

            Ndonya tansaya rame

Kana kene

Warung Pasar toko malah super market

Kang rame nawakake masker

Sliramu dadi barang pengaji

(Visited 111 times, 1 visits today)
Tag: , Last modified: 26 Agustus 2020
Close